Reisschema - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van loesensjan - WaarBenJij.nu Reisschema - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van loesensjan - WaarBenJij.nu

Reisschema

Door: Sjan

Blijf op de hoogte en volg

18 Juni 2007 | Nederland, Tilburg

Jaaa we weten het, het duurt nog een paar maandjes voor we écht vertrekken maar hier toch alvast een eerste berichtje!
Een paar weken geleden hebben we de reis definitief geboekt, dat wil zeggen het gedeelte van Utrecht tot Beijing. Van daaruit zien we wel verder :)

Op 3 september vertrekken we vanaf Utrecht Centraal - via Duisburg - naar Moskou. Daar komen we aan op 5 september en vervolgens stappen we op 9 september in de Transsiberië Express - of eigenlijk de Transmongolië Express, want wij nemen de route door Mongolië.

Het is natuurlijk de bedoeling om jullie zoveel mogelijk up-to-date te houden van alles maar waar en wanneer we kunnen internetten is nog maar de vraag..! Ik zou zeggen: hou de site goed in de gaten en laat vooral veeeeeel berichtjes achter!

Kus, Loes en Sjan

• 03 Juli 2007 - 11:46

Ank:

FIJNE REIS (alvast)!!! Joehoe ben de eerste met een berichtje op jullie site!
    Ben benieuwd wat voor moois jullie allemaal gaan zien en meemaken!
    KUS

• 14 Augustus 2007 - 18:12

The Jude:

hey kiwi girl,

miawwww hele fijne reis, maar morgen neem ik echt afscheid van je! BOEHOE

Kussie the Jude

• 17 Augustus 2007 - 16:22

Nick:

een goede reis alvast!!

geniet ervan want voor je het weet zit het er alweer op!!
    ik zal de site in de gaten houden.

groeten nick..

• 28 Augustus 2007 - 08:06

Frank Slegers:

Hallo dames,

Een hele fijne reis en geniet van de komende drie maanden. We zullen jullie vanuit Tilburg aandachtig volgen.

Groeten,
    Frank Slegers

• 29 Augustus 2007 - 09:47

Ciel:

Hoi Sjan en Loes,

Tis bijna zover!! Geniet ervan (laatste dagje werken voor Sjan...heerlijk toch hè!). Geen zorgen meer bij Zorg...;-) Geniet ervan, maak mooie dingen mee en we blijven jullie hier vanuit Interpolis volgen op jullie reis!

Trein ze!!

• 29 Augustus 2007 - 12:57

Mouraed:

Ooh Loes ik mis je nu al. Als iemand moeilijk doet of zo daar moet je het gewoon zeggen dan kom ik je meteen redden.

En ik weet zeker dat je er in die trein fantastisch uit ziet.

Sjan ik ga achter dat adres aan

• 31 Augustus 2007 - 08:38

Sander:

Damez!!

Borrel was gezellig gister!!! Veel plezier op de trip en denk ook eens aan mij, de hard werkende collega;)

Bon voyage....

PS mourad, leer je naam eens spellen....