Een Loes en Sjan actie!! - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van loesensjan - WaarBenJij.nu Een Loes en Sjan actie!! - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van loesensjan - WaarBenJij.nu

Een Loes en Sjan actie!!

Door: Loes van de Ven

Blijf op de hoogte en volg

01 September 2007 | Nederland, Tilburg

Shit, waar zijn m'n oordoppen? Mama, wil je even m'n broek wassen? Oh nee he, ik heb echt geen idee waar de oplader van m'n camera is... Godsamme, ik zou Loes niet zijn als de laatste voorbereidingen lekker chaotisch verliepen. Mijn spullen nog niet ingepakt, dat ga ik morgen doen. Kijk, al die kleine dingetjes die misgaan, zijn nog niet zo erg. Maar zoals ik al zei, wij zouden Loes en Sjan niet zijn als we niet iets heel doms, stoms, onhandig, ondoordacht hadden gedaan.
Vanmiddag om drie uur had ik drie oproepen gemist en een sms van Sjan. 'Bel me even...'
Ik belde en ja hoor, Sjan was niet zo vrolijk als de afgelopen dagen. "Loes, we moeten ons ticket annuleren!!" (Voor de mensen die het niet weten, ons ticket van Tokyo - Amsterdam was op 7 december geboekt.) Máár, slim als wij dachten te zijn, hadden we een heen- én een terugvlucht geboekt, omdat dat, gek genoeg, goedkoper was dan een enkele reis. Wij dachten: 'dan stappen we toch lekker niet op de heenvlucht op en doen we alleen de terugvlucht.' HELAAAAAAAAS PINDAKAAAAAAAAAAS bleek vandaag; wánt: als je je heenvlucht niet komt opdagen, annuleren die aso's van de KLM ook gewoon je terugvlucht!! Shit! Hellup!! Wat nu! Sjan klonk een beetje depresief, dus ik besloot er maar om te lachen. Lachend heb ik daarom 600 euro overgemaakt op haar rekening voor ons nieuwe ticket. Heerlijk, geld weggooien in een bodemloze put. Maar niet getreurd, wij laten ons niet kisten. We gaan gewoon lekker op reis en die 600 euro verdienen we op de een of andere manier wel terug daar ;)

Lieve mensen, het laatste nieuws uit Nederland was dit! Degenen die ons verhaal zo zielig vinden en ons willen sponsoren, bel of mail even, dan geven we ons rekeningnummer gráág door!

Tot in Moskou!

X Loes en Sjan

• 02 September 2007 - 17:35

Maud:

eey sjattepoemel,

wat gaaf van je het gaat eindelijk gebeuren en nu kan ik jou ook gaan volgen en berichtjes achterlaten...scheet ik wens jou en Sjan een hele goede reis en geniet ervan maak veel foto's en gooi nog maar meer geld over de balk je leeft maar 1x en misschien zie ik je in Rusland wel ergens lopen hahahaha kan niet wachten op je volengde verhaaltje je trouwe fan xxx Maud

• 02 September 2007 - 18:12

Suus:

Heej dames!
    Nog niet vertrokken, maar toch vast een berichtje!! Om jullie een heeeeeeeeeel goede reis te wensen!!
    En Sjan: bedankt voor het gezellige avondje gister! Het was weer eens ouderwetse gezelligheid. Van korfbalsongs tot kinderfeestspelletjes, van muil-synoniemen tot westerhovense roddels! Mn agenda is voor de komende tijd weer goed gevuld! Ik zal morgen de fotograaf eens bellen...
    Girls... geniet ervan, en tot heeeeeeeeeel snel!!

Kus, suus

• 03 September 2007 - 08:34

Toine:

Hee lieverds,
    Bekijk het van de positieve kant: je kunt er beter hier nog achterkomen als daar bij het vliegveld op 7 dec, dat zou pas echt fucked up zijn toch?
    Heel veel plezier allebei!!!!
    x

• 03 September 2007 - 14:48

Jurijn:

Hey Loesje!

Heeeeeel veel plezier met je treinreisje, het zal wel een heel avonuur worden!

Geniet ervan en pas op dat jullie niet per ongeluk een hond eten ofzo!

kus

• 03 September 2007 - 17:09

Suusje Brouns:

Hey meiden!Het grote avontuur is begonnen voor jullie!Jammer van die euro's, maar jullie gaan zoveel moois meemaken, en das veel belangrijker toch? Heel veel plezier en succes met deze grote reis! Ik ben benieuwd naar jullie verhalen,
    liefs suusje

• 04 September 2007 - 07:19

Geert:

geniet maar ben ook voorzichtig.We horen wel als jullie in moskou zijn.
    groet en kus.pap

• 04 September 2007 - 14:14

Meis:

Heel veel plezier, geniet met volle teugen. Ben heel benieuwd naar jullie verhalen.Veel liefs van ons allemaal

• 04 September 2007 - 15:05

Adri:

Nou meiden, de kop is er af, de eerste honderden kilometers zitten er op. Ik begreep van Sjan dat het slapen niet echt super was maar dat ze hadden besloten om zich daardoor niet uit het veld te laten slaan. Prima houding lijkt me. Hou ons op de hoogte, we zijn vreselijk nieuwsgierig naar wat jullie allemaal te zien krijgen onderweg.

groeten
    Adri

• 04 September 2007 - 15:50

Ninaas:

Loes!!!

Wat een actie weer! Zou mij ook kunnen gebeuren! Hahaha! Anyway tot in December bij Ipos enne ik ben benieuwd naar al jullie stories!!

Nienxx

• 04 September 2007 - 17:13

Roos:

Wat fijn dat jullie nu eindelijk de grote reis aan het maken zijn. Ik verwacht dan ook dat jullie gigantisch veel "rijker" terug zullen komen.
    Geniet ervan!
    Liefs, mama

• 04 September 2007 - 19:59

Didi:

hoi mama en sjan.Hoe is het in moskou??.oma probeert me nu de huiskamer in te lokken met een stomme muis aan een stokje.wanneer kom je thuis.ik houd dit niet vol.groetjes en een dikke poezenknuffel.

• 04 September 2007 - 20:02

Metie:

hoi avonturiers; eindelijk wordt de reactie niet geannuleerd, ben benieuwd naar jullie eerste ervaringen.Let goed op jezelf en op elkaar, dan komt alles voor mekaar. xxxxxx

• 05 September 2007 - 09:05

Hans Van De Ven:

Loes (en Sjan!)

Allebei heel véél plezier op deze fantastische reis!!! Geniet!!! Hiervan kun je nog je hele leven genieten!

Ben benieuwd naar jullie verhalen.

Groet,
    Hans